hotelF1 Roissy CDG

Roissy-en-France
hotelF1 Roissy CDG Genel
hotelF1 Roissy CDG Genel
hotelF1 Roissy CDG Öne Çıkan Resim
hotelF1 Roissy CDG Dış Mekan
hotelF1 Roissy CDG İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
hotelF1 Roissy CDG
335 rue de la Belle Etoile ZAC Paris Nord 2 , Roissy-en-France

Roissy-en-France bölgesindeki hotelF1 Roissy CDG misafirlere Aeroville Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Paris Nord Villepinte Sergi Merkezi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Stade de France ile 17 km (10,5 mi) ve Parc Asterix (Asterix Temalı Parkı) ile 21,2 km (13,2 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

143 odada MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo (Cabrio)
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Side Car)
Oda
Oda (Tandem)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x