B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport

Roissy-en-France
B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport Genel
B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport Öne Çıkan Resim
B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport Dış Mekan
B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport İç Mekan
B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport
335 Rue de la Belle Etoile , Roissy-en-France

B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport misafirlere Roissy-en-France bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Paris Nord Villepinte Sergi Merkezi ve Aeroville Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Stade de France ile 10,6 mi (17 km) ve Garnier Opera Binası ile 16,9 mi (27,2 km) mesafede.

B&B Hotel Paris Nord 2 CDG Aéroport misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Roissy-en-France bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x