Hotel52

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Hotel52 Genel
Hotel52 Öne Çıkan Resim
Hotel52 Dış Mekan
Hotel52 Dış Mekan
Hotel52 Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Hotel52
Calle 52 entre 5a y 10a Colonia Centro Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Hotel52 size Playa del Carmen (Luis Donaldo Colosio) bölgesinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler için 83 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x