Hotel Yatri International G.H

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Yatri International G.H Öne Çıkan Resim
Hotel Yatri International G.H Dış Mekan
Hotel Yatri International G.H Dış Mekan
Hotel Yatri International G.H Dış Mekan
Hotel Yatri International G.H Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Hotel Yatri International G.H
8120 Arakashan Road Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Yatri International G.H misafirlere Yeni Delhi (Paharganj) bölgesinde, Gole Pazarı ve Laxminarayan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chandni Chowk ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 24 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x