Hotel Mohan International

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Mohan International Genel
Hotel Mohan International Öne Çıkan Resim
Hotel Mohan International Dış Mekan
Hotel Mohan International Dış Mekan
Hotel Mohan International Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Hotel Mohan International
2 Arakashan Rd Arya Nagar Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Mohan International misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Gole Pazarı ve Lady Hardinge Tıp Okulu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Chandni Chowk ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 38 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x