Hotel Windsor Plaza

Pacific Lowlands, Cali
Hotel Windsor Plaza Dış Mekan
Hotel Windsor Plaza Dış Mekan
Hotel Windsor Plaza Dış Mekan
Hotel Windsor Plaza
CALLE 17 Norte # 4N -65 Pacific Lowlands, Cali

Cali bölgesindeki Hotel Windsor Plaza konaklamanızda, Cali Kulesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Lugar a Dudas Sanat Merkezi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,8 km) ve La Pasarela Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x