Hotel West

Vake-Saburtalo
Hotel West Genel
Hotel West Genel
Hotel West Öne Çıkan Resim
Hotel West Dış Mekan
Hotel West Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel West
Tbilisi, George Papashvili Street 11 , Vake-Saburtalo

Tiflis bölgesindeki Hotel West konaklamanızda Tbilisi Mall ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve ExpoGeorgia Kongre Merkezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 8 mi (12,8 km) ve Akhmeteli Tiyatrosu ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Hotel West misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 55 cm LCD televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x