Hotel Walter

Bosnia, Saraybosna
Hotel Walter Genel
Hotel Walter Genel
Hotel Walter Öne Çıkan Resim
Hotel Walter Dış Mekan
Hotel Walter Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Hotel Walter
Aleja Bosne Srebrene bb Bosnia, Saraybosna

Sarajevo (Novi Grad Sarajevo) bölgesindeki Hotel Walter misafirlere Vratnik ve Vrelo Bosne Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bormal Şehir Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Jewish Museum of Bosnia and Herzegovina ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Food Revolution yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 136 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x