Hotel Voyager

Tiflis
Hotel Voyager Öne Çıkan Resim
Hotel Voyager Dış Mekan
Hotel Voyager İç Mekan
Hotel Voyager Oda Düzeni
Hotel Voyager Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Hotel Voyager
Dusheti Street 24 , Tiflis

Hotel Voyager misafirlere Tiflis merkezinde, Tiflis Teleferiği ve Metekhi Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,1 mi (1,8 km) ve Başkanlık Sarayı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Family
Family Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x