Hotel Vista de Olas

Central Pacific Coast, Cobano
Hotel Vista de Olas Genel
Hotel Vista de Olas Genel
Hotel Vista de Olas Genel
Hotel Vista de Olas Genel
Hotel Vista de Olas Öne Çıkan Resim
Image More +92 fotoğraf
Hotel Vista de Olas
Vista De Olas Mal Pais Central Pacific Coast, Cobano

Hotel Vista de Olas misafirlere Cobano bölgesinde, plaj yakınında, Nicoya Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Carmen Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Santa Teresa Plajı ile 2,3 mi (3,8 km) ve Playa Mal País ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Sunset Launge yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Toskana stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Villa
Deluxe
Deluxe Villa
Deluxe
Deluxe Villa
Deluxe
Deluxe Villa
Room
Junior Süit, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x