Cielo del Mar

Central Pacific Coast, Cobano
Cielo del Mar Genel
Cielo del Mar Genel
Cielo del Mar Genel
Cielo del Mar Genel
Cielo del Mar Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Cielo del Mar
1.5 km al sur del cruce de Playa Carmen Peninsula de Nicoya, Mal Pais Central Pacific Coast, Cobano

Cobano bölgesindeki Cielo del Mar misafirlere okyanus kıyısında, Cabo Blanco Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Santa Teresa Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Hermosa Plajı ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Junior
Junior Suite Ocean View
Signature
Signature Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x