Hotel Villa Sorriso

Senigallia
Hotel Villa Sorriso Genel
Hotel Villa Sorriso Genel
Hotel Villa Sorriso Genel
Hotel Villa Sorriso Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Sorriso Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Villa Sorriso
Lungomare Alighieri 98 , Senigallia

Hotel Villa Sorriso misafirlere Senigallia bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Spiaggia di Velluto ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rotonda a Mare ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel La Fenice Senigallia Tiyatrosu ile 1,2 mi (1,9 km) ve Palazzo del Duca ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x