Hotel Sabra

Senigallia
Hotel Sabra Genel
Hotel Sabra Öne Çıkan Resim
Hotel Sabra Dış Mekan
Hotel Sabra Dış Mekan
Hotel Sabra Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Sabra
Via Puglia, 4 , Senigallia

Hotel Sabra misafirlere Senigallia merkezinde, Spiaggia di Velluto yakınında ve Rotonda a Mare ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Fenice Senigallia Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Palazzo del Duca ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hotel Fiorella restoranı ideal, bu restoran İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x