Hotel Villa Maria

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Hotel Villa Maria Genel
Hotel Villa Maria Genel
Hotel Villa Maria Genel
Hotel Villa Maria Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Maria Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel Villa Maria
Via Capo 8 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Hotel Villa Maria size Sorrento merkezinde, Sorrento Peninsula ve Piazza Tasso ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,7 mi (26,9 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 22,1 mi (35,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

80 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x