Hotel Villa Isola

Rimini Coast, Rivazzurra
Hotel Villa Isola Genel
Hotel Villa Isola Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Isola Dış Mekan
Hotel Villa Isola Dış Mekan
Hotel Villa Isola İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Hotel Villa Isola
Viale Brindisi 15 Rimini Coast, Rivazzurra

Hotel Villa Isola misafirlere Rimini bölgesinde, plaj yakınında, Rimini Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Fiabilandia ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fiera di Rimini ile 6,3 mi (10,1 km) ve Minyatür İtalya ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Villa Isola misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 21 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x