Hotel Eiffel

Rimini Coast, Rivazzurra
Hotel Eiffel Genel
Hotel Eiffel Genel
Hotel Eiffel Genel
Hotel Eiffel Genel
Hotel Eiffel Genel
Image More +72 fotoğraf
Hotel Eiffel
Viale Brindisi, 6 Rimini Coast, Rivazzurra

Rimini bölgesindeki Hotel Eiffel misafirlere Fiabilandia ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Palacongressi di Remini Kongre Merkezi ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Oltremare ile 8 km (5 mi) ve Aquafan ile 8 km (5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için ücretsiz su parkı ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Business Oda
Room
Classic Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Design Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x