Hotel Villa Florida Veracruz

Orta Meksika, Boca del Rio
Hotel Villa Florida Veracruz Genel
Hotel Villa Florida Veracruz Genel
Hotel Villa Florida Veracruz Genel
Hotel Villa Florida Veracruz Genel
Hotel Villa Florida Veracruz Genel
Image More +29 fotoğraf
Hotel Villa Florida Veracruz
Blvd. Avila Camacho #702 Fracc. Costa de oro Orta Meksika, Boca del Rio

Hotel Villa Florida Veracruz misafirlere Boca del Rio bölgesinde, plajda, Sistema Arrecifal Veracruzano Ulusal Marin Parkı yakınında ve Museo Agustín Lara ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Veracruz Limanı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Veracruz Dünya Ticaret Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı El tucan misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x