Astur Hotel y Suites

Poza Rica - Emerald Coast, Boca del Rio
Astur Hotel y Suites Genel
Astur Hotel y Suites Genel
Astur Hotel y Suites Genel
Astur Hotel y Suites Genel
Astur Hotel y Suites Genel
Image More +45 fotoğraf
Astur Hotel y Suites
Blvd. Ávila Camacho 702 Fracc. Costa de Oro Poza Rica - Emerald Coast, Boca del Rio

Astur Hotel y Suites misafirlere Boca del Rio bölgesinde, plajda, Sistema Arrecifal Veracruzano Ulusal Marin Parkı yakınında ve Museo Agustín Lara ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Veracruz Akvaryumu ile 3 mi (4,8 km) ve Veracruz Limanı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

EL TUCAN yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x