Dasamo

Rimini Coast, Rimini
Dasamo Genel
Dasamo Genel
Dasamo Öne Çıkan Resim
Dasamo Dış Mekan
Dasamo Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Dasamo
Viale Vincenzo Busignani 10 Viserbella Rimini Coast, Rimini

Rimini (Viserbella) bölgesindeki Dasamo misafirlere Arenas Su Parkı ve Minyatür İtalya ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Rimini Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Fiera di Rimini ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Dasamo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x