Hotel Villa de Cretas

Cretas
Hotel Villa de Cretas Öne Çıkan Resim
Hotel Villa de Cretas Dış Mekan
Hotel Villa de Cretas Dış Mekan
Hotel Villa de Cretas Dış Mekan
Hotel Villa de Cretas Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Villa de Cretas
Plaza de España, 7 , Cretas

Cretas bölgesindeki Hotel Villa de Cretas konaklamanızda Hz. Meryem Göğe Kabul Bölge Kilisesi ve Lonja Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Els Port Doğal Parkı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Chateau de Valderrobres Kalesi ile 6,7 mi (10,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x