Hotel Hort De Fortunyo

Terres De L'ebre, Arnes
Hotel Hort De Fortunyo Öne Çıkan Resim
Hotel Hort De Fortunyo Dış Mekan
Hotel Hort De Fortunyo Dış Mekan
Hotel Hort De Fortunyo Dış Mekan
Hotel Hort De Fortunyo İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Hort De Fortunyo
Partida Calcines S/N Terres De L'ebre, Arnes

Arnes bölgesindeki Hotel Hort De Fortunyo misafirlere milli parkta, Ecomuseu dels Ports Müzesi ve Chateau de Valderrobres Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Els Port Doğal Parkı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Sant Blai de Bot Kilisesi ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Hotel Hort De Fortunyo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x