Hôtel Villa Alexandre

Beaujolais (bölge), Regnie-Durette
Hôtel Villa Alexandre Genel
Hôtel Villa Alexandre Genel
Hôtel Villa Alexandre Öne Çıkan Resim
Hôtel Villa Alexandre Dış Mekan
Hôtel Villa Alexandre Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hôtel Villa Alexandre
165 rue alexandre poidebard Beaujolais (bölge), Regnie-Durette

Régnié-Durette bölgesindeki Hôtel Villa Alexandre misafirlere kırsal bölgede, Saint-Nicolas de Beaujeu Kilisesi ve Earl Frederic Trichard Şaraphanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Domaine Plaforet Michel ile 5,6 mi (9 km) ve Chateau de Montmelas ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x