Camping La Grappe Fleurie

Beaujolais, Fleurie
Camping La Grappe Fleurie Genel
Camping La Grappe Fleurie Genel
Camping La Grappe Fleurie Öne Çıkan Resim
Camping La Grappe Fleurie Dış Mekan
Camping La Grappe Fleurie Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Camping La Grappe Fleurie
161 Rue de la grappe fleurie Beaujolais, Fleurie

Fleurie bölgesindeki Camping La Grappe Fleurie konaklamanızda Le Hameau Duboeuf ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Les Thorins Yel Değirmeni ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Domaine Plaforet Michel ile 2,5 mi (4 km) ve Touro Parc ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Camping La Grappe Fleurie misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, su kaydırağı ve sauna bulunmaktadır. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi
Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası (Loggia)
Karavan,
Karavan, 3 Yatak Odası (Loft)
Karavan
Karavan (Toilé)
Kulübe
Kulübe (Tonneaux)
Premium
Premium Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x