Hotel Vila Nino

Southern Albania, Berat
Hotel Vila Nino Öne Çıkan Resim
Hotel Vila Nino Dış Mekan
Hotel Vila Nino Dış Mekan
Hotel Vila Nino Dış Mekan
Hotel Vila Nino Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Vila Nino
Rruga Barjam Lila Southern Albania, Berat

Berat bölgesindeki Hotel Vila Nino konaklamanızda, Cobo Winery ve Ethnographic Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Onufri Museum ile 3,9 mi (6,3 km) ve Berat Kalesi ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x