Hotel Orestiada

Southern Albania, Berat
Hotel Orestiada Genel
Hotel Orestiada Genel
Hotel Orestiada Öne Çıkan Resim
Hotel Orestiada Dış Mekan
Hotel Orestiada Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Orestiada
Bulevardi Republika Southern Albania, Berat

Hotel Orestiada misafirlere Berat merkezinde, Cobo Winery ve Ethnographic Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Onufri Museum ile 3,5 mi (5,6 km) ve Berat Kalesi ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x