Hotel Vier Jahreszeiten

Bavarian Alps, Garmisch-Partenkirchen
Hotel Vier Jahreszeiten Öne Çıkan Resim
Hotel Vier Jahreszeiten Dış Mekan
Hotel Vier Jahreszeiten Dış Mekan
Hotel Vier Jahreszeiten Dış Mekan
Hotel Vier Jahreszeiten Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Vier Jahreszeiten
Bahnhofstraße 23 Bavarian Alps, Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen bölgesindeki Hotel Vier Jahreszeiten konaklamanızda, Garmisch-Partenkirchen Kayak Merkezi ve Richard Strauss Enstitüsü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Eibsee Gölü ile 6,8 mi (10,9 km) ve Zugspitze ile 16 mi (25,7 km) mesafede.

Hubertus, Hotel Vier Jahreszeiten misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

49 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x