Hotel Victoria Roma

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Victoria Roma Genel
Hotel Victoria Roma Genel
Hotel Victoria Roma Genel
Hotel Victoria Roma Genel
Hotel Victoria Roma Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel Victoria Roma
Via Campania 41 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Victoria Roma size Roma merkezinde, Villa Borghese yakınında ve İspanyol Basamakları ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza di Spagna ile 0,6 mi (0,9 km) ve Trevi Çeşmesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Sopra i Pini (May-Sept) yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 742 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Süit, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x