Hotel Vía Dorada

Pachuca
Hotel Vía Dorada Öne Çıkan Resim
Hotel Vía Dorada Dış Mekan
Hotel Vía Dorada Dış Mekan
Hotel Vía Dorada İç Mekan
Hotel Vía Dorada Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel Vía Dorada
Av Ferrocarril Central 121 Zona Plateada , Pachuca

Hotel Vía Dorada misafirlere Pachuca bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Uluslararası Şöhretli Futbolcular Müzesi ve David Ben Gurion Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Galerias Pachuca Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Gota de Plata Oditoryumu ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Hotel Vía Dorada misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 89 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirlere otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x