Hotel Misión Pachuca

Pachuca
Hotel Misión Pachuca Genel
Hotel Misión Pachuca Öne Çıkan Resim
Hotel Misión Pachuca Dış Mekan
Hotel Misión Pachuca İç Mekan
Hotel Misión Pachuca Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Hotel Misión Pachuca
Blvd Rojo Gomez 104 , Pachuca

Pachuca bölgesindeki Hotel Misión Pachuca konaklamanızda Hidalgo Stadı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ulusal Fotoğrafçılık Müzesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Galerias Pachuca Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Hidalgo Tiyatro Binası ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

124 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pachuca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x