Hotel Vermont

Napoles
Hotel Vermont Genel
Hotel Vermont Öne Çıkan Resim
Hotel Vermont Dış Mekan
Hotel Vermont İç Mekan
Hotel Vermont Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Hotel Vermont
Vermont No. 29 Col. Nápoles Delg. Benito Juárez , Napoles

Hotel Vermont misafirlere Meksiko (Benito Juarez) bölgesinde, Mexico City Dünya Ticaret Merkezi ve Pepsi Center Etkinlik Mekanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo de la Reforma Caddesi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Zocalo ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı El Rincon Gourmet misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 84 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda (Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x