Hotel Venus

Rimini Coast, Gabicce Mare
Hotel Venus Genel
Hotel Venus Genel
Hotel Venus Genel
Hotel Venus Genel
Hotel Venus Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Venus
Via Panoramica 29 Rimini Coast, Gabicce Mare

Gabicce Mare bölgesindeki Hotel Venus konaklamanızda, San Bartolo Ulusal Parkı ve Marina di Cattolica ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5,8 mi (9,4 km) ve Rimini Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Veranda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x