Hotel Palazzi

Rimini Coast, Gabicce Mare
Hotel Palazzi Genel
Hotel Palazzi Genel
Hotel Palazzi Öne Çıkan Resim
Hotel Palazzi Dış Mekan
Hotel Palazzi Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Palazzi
Via Panoramica 31 Rimini Coast, Gabicce Mare

Gabicce Mare bölgesindeki Hotel Palazzi konaklamanızda, San Bartolo Ulusal Parkı ve Marina di Cattolica ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 6 mi (9,6 km) ve Rimini Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x