Hôtel Vendome Khaled

Bir El Djir
Hôtel Vendome Khaled Öne Çıkan Resim
Hôtel Vendome Khaled Dış Mekan
Hôtel Vendome Khaled Kahvaltı
Hôtel Vendome Khaled Yerinde Yemek
Hôtel Vendome Khaled Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Hôtel Vendome Khaled
Boulevard des Lions Bir El Djir , Bir El Djir

Bir El Djir bölgesindeki Hôtel Vendome Khaled konaklamanızda, Abdelhamid Ben Badis Camii ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Musée National Ahmed Zabana ile 4 mi (6,5 km) ve Pasha’s Mosque ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x