Hotel Velvet 1928

Kahire
Hotel Velvet 1928 Genel
Hotel Velvet 1928 Öne Çıkan Resim
Hotel Velvet 1928 Dış Mekan
Hotel Velvet 1928 Dış Mekan
Hotel Velvet 1928 Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Velvet 1928
8, Gawad Housny Street , Kahire

Hotel Velvet 1928 misafirlere Kahire (Kahire Şehir Merkezi) bölgesinde, Midan Talaat Harb ve Talaat Harb Street ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gize Nekropolü ile 12,6 mi (20,3 km) ve Tahrir Meydanı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x