Hotel Valle de Liendo

Santander - Cantabrian Kıyısı (bölge), Liendo
Hotel Valle de Liendo Genel
Hotel Valle de Liendo Genel
Hotel Valle de Liendo Genel
Hotel Valle de Liendo Genel
Hotel Valle de Liendo Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Valle de Liendo
Barrio Iseca Vieja 58, Crta N-634 Santander - Cantabrian Kıyısı (bölge), Liendo

Hotel Valle de Liendo misafirlere Liendo bölgesinde, plaj yakınında ve Playa de San Julián ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Biscay Körfezi ile 1 mi (1,7 km) ve Orinon Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Traditional
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Classic
Classic Oda
Superior
Superior Süit
Basic
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x