Bisabuela Martina

Santander - Cantabrian Kıyısı (bölge), Liendo
Bisabuela Martina Öne Çıkan Resim
Bisabuela Martina Dış Mekan
Bisabuela Martina Dış Mekan
Bisabuela Martina Dış Mekan
Bisabuela Martina Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Bisabuela Martina
Barrio Villanueva s/n Santander - Cantabrian Kıyısı (bölge), Liendo

Bisabuela Martina misafirlere Liendo bölgesinde, plaj yakınında, Biscay Körfezi ve Playa de San Julián ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Orinon Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Cabo Cebollero ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Ev
Ev
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x