Hotel Valeri

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Valeri Öne Çıkan Resim
Hotel Valeri İç Mekan
Hotel Valeri Kahvaltı
Hotel Valeri Banyo Tipleri
Hotel Valeri Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Hotel Valeri
Largo dell'Amba Aradam 3 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Valeri konaklamanızda Roma (Roma Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, Caracalla Hamamları ve Roma Forumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu konak otel Circus Maximus ile 1,3 km (0,8 mil) ve Palatine Müzesi (Museo Palatino) ile 1,7 km (1 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x