Hotel Ullensvang

Kystriksveien, Ullensvang
Hotel Ullensvang Genel
Hotel Ullensvang Genel
Hotel Ullensvang Genel
Hotel Ullensvang Genel
Hotel Ullensvang Genel
Image More +77 fotoğraf
Hotel Ullensvang
Ullensvangvegen 865 Kystriksveien, Ullensvang

Hotel Ullensvang misafirlere Ullensvang merkezinde, Lofthus Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Hardangerfjord ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Trolltunga Dağı ile 21,7 mi (34,9 km) ve Kinsarvik Kilisesi ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Çiftlikten sofraya mutfağı sevenler için Restaurant Ullensvang ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 170 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler özel plajda güneşin tadını çıkartabilir; isteyen misafirlerimiz için ayrıca 2 ve 2 açık yüzme havuzu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ullensvang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3444 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Med Fjellutsikt)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Med Fjordutsikt)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Med Fjordutsikt)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x