Voss fjellstove Rongastovo

Norveç Fiyortları, Voss
Voss fjellstove Rongastovo Genel
Voss fjellstove Rongastovo Genel
Voss fjellstove Rongastovo Genel
Voss fjellstove Rongastovo Genel
Voss fjellstove Rongastovo Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Voss fjellstove Rongastovo
985 Bordalsvegen Norveç Fiyortları, Voss

Voss fjellstove Rongastovo konaklamanızda Voss bölgesinde, Vangskyrkja ile 16,2 km (10,1 mi) ve Hangursbanen Tramvayı ile 16,3 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Voss Folkemuseum ile 19,3 km (12 mi) ve Hangurstrekket ile 23,1 km (14,3 mi) mesafede.

Restoranda Voss fjellstove Rongastovo misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu pansiyonda ayrıca spa küveti ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Voss bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, Küçük Mutfak
Apart
Apart Daire, Küçük Mutfak
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x