Hotel Troy Nairobi

Langata
Hotel Troy Nairobi Genel
Hotel Troy Nairobi Genel
Hotel Troy Nairobi Genel
Hotel Troy Nairobi Genel
Hotel Troy Nairobi Genel
Image More +48 fotoğraf
Hotel Troy Nairobi
73 Magadi Road , Langata

Hotel Troy Nairobi misafirlere Nairobi (Langata) bölgesinde, Nairobi Ulusal Parkı yakınında ve Bomas of Kenya Çiftliği ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Karen Blixen Müzesi ile 6,4 km (4 mil) ve Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 11,8 km (7,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Executive
Executive Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Bahçeli
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x