Hotel Trema

Paris
Hotel Trema Genel
Hotel Trema Öne Çıkan Resim
Hotel Trema Dış Mekan
Hotel Trema Dış Mekan
Hotel Trema İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Trema
189 Rue de Crimee , Paris

Hotel Trema size Paris (19. Semt) bölgesinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Louvre Müzesi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Notre Dame Katedrali ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant Tréma ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Small)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x