Hotel Tingis

Paris
Hotel Tingis Öne Çıkan Resim
Hotel Tingis Dış Mekan
Hotel Tingis Oda Manzaraları
Hotel Tingis Oda Manzaraları
Hotel Tingis Oda Manzaraları
Image More +41 fotoğraf
Hotel Tingis
2 Rue Emile Level , Paris

Paris (17th Arrondissement) bölgesindeki Hotel Tingis Champs-Elysees (Şanzelize) ve Garnier Opera Binası 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arc de Triomphe (8.) ile 2,6 mi (4,2 km) ve Louvre Müzesi ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 100 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x