Hotel Tiflis Garden

Tiflis
Hotel Tiflis Garden Öne Çıkan Resim
Hotel Tiflis Garden İç Mekan
Hotel Tiflis Garden Kahvaltı
Hotel Tiflis Garden Kahvaltı
Hotel Tiflis Garden Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Hotel Tiflis Garden
Tsiteltskaro Str., II Entrance, N 6 Isani-Samgori district , Tiflis

Hotel Tiflis Garden misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,7 mi (2,8 km) ve Başkanlık Sarayı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirler için 10 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x