Hotel Tia

North West England, Liverpool
Hotel Tia Genel
Hotel Tia Genel
Hotel Tia Genel
Hotel Tia Genel
Hotel Tia Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Hotel Tia
21 Anfield Rd North West England, Liverpool

Hotel Tia misafirlere Liverpool (Anfield) bölgesinde, Anfield Road Stadyumu ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve LFC Müzesi ve Tur Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Albert Dock ile 3,6 mi (5,7 km) ve Cavern Club ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x