Hotel Terme Villa Piave

Abano Terme
Hotel Terme Villa Piave Genel
Hotel Terme Villa Piave Öne Çıkan Resim
Hotel Terme Villa Piave Dış Mekan
Hotel Terme Villa Piave Dış Mekan
Hotel Terme Villa Piave Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Terme Villa Piave
Viale delle Terme 60 , Abano Terme

Abano Terme bölgesindeki Hotel Terme Villa Piave konaklamanızda, Montirone Parkı ve Piscin Termali Columbus ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Saint Anthony of Padua Bazilikası ile 7,7 mi (12,5 km) ve Uluslararası Amleto ve Donato Sartori Maske Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Hotel Terme Villa Piave misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 92 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x