Hotel Principe Terme

Abano Terme
Hotel Principe Terme Öne Çıkan Resim
Hotel Principe Terme Dış Mekan
Hotel Principe Terme Dış Mekan
Hotel Principe Terme Dış Mekan
Hotel Principe Terme Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Principe Terme
Viale delle Terme, 87 , Abano Terme

Abano Terme bölgesindeki Hotel Principe Terme konaklamanızda, Urbano Termale Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Montirone Parkı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Saint Anthony of Padua Bazilikası ile 8,5 mi (13,8 km) ve Piscin Termali Columbus ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için LCD televizyon olan 70 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon
Junior
Junior Süit, Balkon (2 pax)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x