Hotel Tequila Cancun

Puerto Morelos
Hotel Tequila Cancun Genel
Hotel Tequila Cancun Genel
Hotel Tequila Cancun Genel
Hotel Tequila Cancun Öne Çıkan Resim
Hotel Tequila Cancun Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Hotel Tequila Cancun
Km 23100 Carretera Cancún Puerto Morelos , Puerto Morelos

Puerto Morelos bölgesindeki Hotel Tequila Cancun konaklamanızda, Moon Palace Golf Club ve Xoximilco Tema Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Riviera Cancun Golf Merkezi ile 8,6 mi (13,8 km) ve Delfines Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Puerto Morelos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x