Hotel Tbilisi Story

Tiflis
Hotel Tbilisi Story Dış Mekan
Hotel Tbilisi Story Dış Mekan
Hotel Tbilisi Story İç Mekan
Hotel Tbilisi Story İç Mekan
Hotel Tbilisi Story İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Tbilisi Story
22 Khivi Str , Tiflis

Hotel Tbilisi Story konaklamanızda Tiflis merkezinde, Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Tiflis Belediye Sarayı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Gürcistan Ulusal Müzesi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Hotel Tbilisi Story misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x