Hotel Tamaris

Krk Adası, Baska
Hotel Tamaris Öne Çıkan Resim
Hotel Tamaris Dış Mekan
Hotel Tamaris Dış Mekan
Hotel Tamaris İç Mekan
Hotel Tamaris Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Hotel Tamaris
Ulica Emila Geistlicha 54b Krk Adası, Baska

Hotel Tamaris misafirlere Baska bölgesinde, plajda, Kvarner Koyu ve Vela Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Baska Gezinti Yolu ile 1,2 mi (2 km) ve St. Lucy Kilisesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurant Sagena ideal, bu denize sıfır bistro bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Family Room
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x