Valamar Villa Adria

Hırvatistan Adaları, Baska
Valamar Villa Adria Genel
Valamar Villa Adria Genel
Valamar Villa Adria Genel
Valamar Villa Adria Genel
Valamar Villa Adria Genel
Image More +59 fotoğraf
Valamar Villa Adria
Emilia Geistlicha 39 Hırvatistan Adaları, Baska

Valamar Villa Adria misafirlere Baska bölgesinde, plajda, Kvarner Koyu ve Baska Gezinti Yolu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vela Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Baska Limanı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, Balkon, Park Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Apart Daire, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, Balkon, Park Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x